Franky Van der Elst heeft na aanstelling Leko belangrijke tip voor het bestuur van Club Brugge

Franky Van der Elst (analist)

11 juni 2017 07:57 - Niet Frank de Boer, Francky Dury, Felice Mazzu of Peter Maes, maar wel Ivan Leko is de opvolger van Michel Preud’homme bij Club Brugge. Volgens de ene verdient hij het voordeel van de twijfel, volgens de ander is de 39-jarige Kroaat nu al een vogel voor de kat. En dan wordt al snel de vergelijking met Jan Ceulemans gemaakt.

Franky Van der Elst is van mening dat de kersverse Club-coach een eerlijke kans verdient. “Club Brugge maakt met Leko een verrassende keuze, maar dat hoeft niet te betekenen dat het slecht zal uitdraaien”, klinkt het tegenover Proximus 11.

Al heeft hij daarbij wel een belangrijke tip voor CEO Vincent Mannaert en voorzitter Bart Verhaeghe. “Het bestuur van Club moet wel voor een kwaliteitsinjectie in de spelersgroep zorgen. Het moet Leko de wapens geven om de ambities waar te maken.”

Tot dusver versterkte Blauw-Zwart zich al met centrale verdedigers German Mera (27) en Erhan Masovic (18), flankaanvaller Elton Acolatse (21) en aanvaller Emmanuel Bonaventure Dennis (19). Heel wat transferdossiers zijn echter nog lopende. Zo wil Club sowieso nog een ervaren en leidinggevende verdedigende middenvelder naar Jan Breydel halen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.