Haalde Blauw-Zwart potentiële topper in huis? “Club Brugge is geen eindpunt voor hem”

FCB Tifo (Club Brugge - Anderlecht)

12 juni 2017 05:00 - Afgelopen donderdag toverden Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe niemand minder dan Ivan Leko uit hun hoed. De 39-jarige Kroaat mag zichzelf voor het eerst bewijzen bij een topclub. Volgens Hans Vander Elst – de gewezen hulptrainer van Leko bij OHL – een goeie zet van Club Brugge.

“Het is een ambitieuze trainer die ver kan geraken. Club Brugge is geen eindpunt voor hem. Hij heeft zo’n charisma dat hij heel snel enthousiasmerend werkt voor iedereen rond zich”, vertelt Vander Elst Hans aan Het Nieuwsblad. En onze gewezen middenvelder is naar verluidt ook goed in het tevreden houden van een kern. “Hij houdt perfect het midden tussen een aangename werkomgeving en duidelijke lijnen, verantwoordelijkheden en afspraken.”

Tot slot heeft onze kersverse coach een duidelijke visie die hij wil doordrukken. “Ik heb nog nooit een speler gezien die op het moment dat hij stopte als voetballer, al zo’n duidelijke visie had. Ivan wist perfect waar hij naartoe wilde. Meestal hebben spelers die trainer worden wel wat ideeën, maar is een inloopperiode toch noodzakelijk. Bij hem niet.” Leko was in het verleden actief als hoofdtrainer bij OHL, als T2 bij PAOK Saloniki en vorig seizoen opnieuw als T1 bij Sint-Truiden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.