HAHA! ‘Boer’ Meunier dient beledigende fan heerlijk van antwoord

Thomas Meunier (Club Brugge)

29 juni 2017 15:35 - Al in zijn tijd bij Club Brugge was Thomas Meunier bijzonder actief op Twitter en dat is er sinds zijn transfer naar Paris Saint-Germain niet minder op geworden. De rechtsachter krijgt daarbij helaas ook weleens te maken met minder sympathieke fans, maar die kan hij al eens gevat van antwoord dienen.

Zo vond een PSG-supporter het nodig om zijn gal te spuwen naar Meunier. “Thomas, je bent de slechtste verdediger van de ploeg. Verlaat de club. Je bent een Belgische boer, geen voetballer”, schreef hij. Meunier nam prompt de tweet over met volgende opmerking erbij: “Het mooiste compliment dat ik ooit gekregen heb.” De verliefde emoji’s maken het helemaal af.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.