Heeft Club Brugge toptransfer beet? “Zoals ik hem ken, kan hij snel iedereen verrassen”

Club Brugge mascotte (3)

22 juni 2017 02:31 - Club Brugge heeft er maanden op moeten wachten, maar woensdagvoormiddag kon het dan eindelijk Jordi Vanlerberghe officieel voorstellen. De kans is klein dat onze toekomstgerichte transfer komend seizoen al basisspeler wordt, maar de volle kalender en zijn polyvalentie bezorgen hem ongetwijfeld al snel de nodige speelminuten. 

Club-icoon Julien Cools en tevens de assistent-coach van Gert Verheyen bij de nationale U19 heeft er alvast een goed oog in. “Als Vanlerberghe zich profileert, kan hij zeker en vast een witte raaf worden”, klinkt het in Het Laatste Nieuws. “Zoals ik hem ken, kan hij snel iedereen verrassen. Dat was ook zo toen ik hem dit seizoen plots heel sterk op het middenveld zag spelen, terwijl wij hem destijds (in 2013-2014, nvdr) nog als vleugelspits onder onze hoede hadden.”

Volgens Julien Cools is onze zomeraanwinst nummer zeven een match made in heaven. “Club Brugge en Vanlerberghe passen perfect samen. Jordi is een heel verstandige jongen, leergierig en met de juiste mentaliteit. Geen druktemaker. Zowel Club als Vanlerberghe heeft de juiste keuze gemaakt.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.