Horvath en Hubert… Maar wat met Butelle? Mannaert schept duidelijkheid

Ludovic Butelle (Club Brugge - Genk)

19 juni 2017 13:17 - Komend seizoen zal Ethan Horvath aanvatten als nummer één van Club Brugge. Zomeraanwinst Guillaume Hubert moet de 22-jarige Amerikaan het vuur aan de schenen proberen te leggen. Dat heeft wellicht ook gevolgen voor Ludovic Butelle. 

Na een teleurstellend seizoen waarbij hij door Michel Preud’homme aan de kant geschoven werd, is de kans groot dat Ludo straks de deur in Jan Breydel achter zich dichttrekt.

“Hij is één van onze drie potentiële titularissen op dit moment, maar ik denk dat de kans groter is dat hij wil vertrekken dan dat hij wil blijven. Er is interesse uit Frankrijk”, vertelt Vincent Mannaert aan Het Nieuwsblad.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.