Is een Belgische coach nog een optie voor Club Brugge? Verhaeghe geeft het antwoord

Bart Verhaeghe speech

07 juni 2017 16:40 - Club Brugge stelde woensdagmiddag zijn nieuwe shirts voor voetbalseizoen 2017-2018 voor. De zoektocht naar een nieuwe coach is daarentegen nog niét afgerond. Onze voorzitter geeft een woordje uitleg bij het profiel waarnaar Blauw-Zwart op zoek is.

“We zijn hard aan het werken en doen dat grondig”, opent Verhaeghe bij VTM Stadion. “Het gaat dan ook om een heel belangrijke keuze. We willen iemand die bij Club Brugge en deze spelersgroep past en die daar ook goede resultaten mee kan halen.”

Aanvankelijk werd er in de kranten gesproken van een deadline op 14 juni – een vijftal dagen voor de start van de trainingen – maar dat wil onze president niet bevestigen. “We hebben onszelf geen deadline opgelegd. Het is veel belangrijker om een geschikte coach te vinden.”

“We zoeken zeer breed en hebben geen vooringenomenheid tegen niets of niemand”, benadrukt Verhaeghe. “Dat het sowieso geen Belg meer wordt? Dat zou ik niet te rap uitsluiten. We gaan ons werk grondig doen en iedereen ten gepaste tijden informeren.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.