‘Italiaanse grootmacht wil gevraagde miljoenen op tafel leggen voor Izquierdo, maar speler en entourage twijfelen’

José Izquierdo (Club Brugge - Anderlecht)

08 juni 2017 08:58 - José Izquierdo maakte woensdagavond zijn debuut bij de nationale ploeg van Colombia. Onze pijlsnelle flankaanvaller kreeg in de vriendschappelijke interland tegen Spanje een invalbeurt van 7 minuten, maar kon niets meer veranderen aan de 2-2 eindstand. In de tussentijd heeft ook AS Roma zich gemeld voor de Gouden Schoen.

De vicekampioen uit de Serie A houdt serieus rekening met een vertrek van Mohamed Salah, die voor zo’n 40 miljoen euro naar Liverpool zou verkassen. Vooral technisch directeur Monchi – die vorig jaar nog bij Sevilla werkte en ook daar al aandrong op de komst van Izquierdo – ziet in de Brugse vleugelspits de ideale vervanger voor Salah.

Volgens Het Nieuwsblad is AS Roma bereid om de transfersom – tussen de 15 en 20 miljoen euro – te betalen, maar twijfelt de entourage van Joske of een overgang naar de Giallorossi wel de beste optie is.

“Izquierdo is er maar één van de pistes, terwijl hij en zijn entourage een overstap verkiezen naar een club die van zijn komst een absolute prioriteit maakt. Dan is een overstap naar een ploeg uit de Premier League nog steeds het meest waarschijnlijk. Daar deden tot nog toe twee ploegen een concreet voorstel”, klinkt het in de krant. Voorts blijft ook de interesse van Inter en AC Milan concreet.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.