‘Ivan Leko heeft knoop over Brandon Mechele doorgehakt’

Brandon Mechele op kampioenenviering

15 juni 2017 03:00 - Ivan Leko had sinds de wintermercato drie huurlingen van Club Brugge onder zijn hoede: Sébastien Bruzzese, Boli Bolingoli en Brandon Mechele. Laatstgenoemde zou – ondanks tegenstrijdige eerdere berichten – dichtbij een terugkeer naar Jan Breydel staan.

Woensdag pakte Het Laatste Nieuws uit met een lijst van 7 spelers die geen toekomst meer hebben bij Blauw-Zwart. De meest opvallende naam daarbij was die van Mechele. De 24-jarige centrale verdediger was immers één van de absolute sterkhouders op Stayen.

Het Belang van Limburg meldt vandaag dat het uit goede bron vernomen heeft dat Mechele wél degelijk een toekomst heeft bij Club. Zo zou Leko erop aangedrongen hebben dat de verdediger komend seizoen wordt toegevoegd aan de A-kern van Club Brugge.

Basisplaats?

Als Mechele effectief terugkeert, kan hij de concurrentie aangaan met Benoît Poulain, German Mera en Erhan Masovic. Ook Stefano Denswil voelt overigens wel wat voor een extra jaartje Club. Bjorn Engels wil dan weer vertrekken, maar mag dat enkel bij een bod van 10 miljoen euro of meer.

Een streep door de rekening van de Kanaries, die eerder Bruzzese al links lieten liggen. Wellicht trekt de 28-jarige goalie om die reden naar het geïnteresseerde KV Kortrijk. Enkel de derde huurling, Boli Bolingoli, komt nog in aanmerking voor een verlengd verblijf bij STVV.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.