Ivan Leko komt met slecht nieuws voor de pers

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

25 juni 2017 11:45 - Club Brugge won zaterdagavond met 0-9 van VV Westkapelle. Naar goede gewoonte tekenden heel wat persjongens present bij de eerste oefenmatch van Blauw-Zwart, maar zij kregen jammerlijk nieuws te horen van Ivan Leko.

De 39-jarige Kroaat en zijn manschappen waren immers niet beschikbaar voor interviews. “Nieuwe bazen, nieuwe wetten”, vertelt Johan De Caluwé via Radio 1. “Leko beslist om na deze wedstrijd en ook volgende week woensdag in Oudenaarde en zaterdag in Torhout geen interviews te geven. Ook de spelers mogen dat niet doen. Jammer, maar laten we de gesprekjes dan maar houden na de echt belangrijke wedstrijden.”

De komende oefenmatchen zullen diverse media hun verslagen dus niet kunnen opleuken met reacties van onze trainer of spelers. Tegenover ClubTV mochten doelpuntenmakers Thibault Vlietinck en Dion Cools dan wél weer reageren. Lees of bekijk hier hun visie op de ruime overwinning tegen VV Westkapelle.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.