Izquierdo, Engels en Denswil vertrekken mogelijk al bij Club Brugge, maar nu is er ook interesse in deze vaste waarde

Hans Vanaken met overwinningsgezangen (Club Brugge - Zulte Waregem)

23 juni 2017 23:31 - Club Brugge versterkte zich de jongste weken al met enkele nieuwe gezichten, maar ook op uitgaand vlak mogen we nog wat activiteit verwachten. José Izquierdo, Bjorn Engels en Stefano Denswil vertrekken mogelijk, net als… Hans Vanaken.

Zo verklapte de Waalse journalist Stéphane Pauwels in L’Equipe Du Soir dat de Franse eersteklasser FC Metz zich maar wat graag met Vanaken zou versterken. De club zou onze spelmaker al meermaals gescout hebben en zelfs al geïnformeerd hebben naar de voorwaarden voor een transfer.

Metz eindigde vorig seizoen pas veertiende in de Ligue 1, maar de club gaat er dus wel van uit dat het Vanaken zou kunnen overtuigen om voor hen te kiezen. Toch lijkt een transfer weinig waarschijnlijk, aangezien Club en Vanaken met elkaar door willen gaan.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.