Jelle Vossen komt met droevig nieuws

Jelle Vossen op de bank

17 juni 2017 09:30 - Jelle Vossen heeft zijn verlof doorgebracht met vrouw Audry en dochter Alixe. Het drietal trok daarvoor naar Andalusië. Na de trip richting Spanje bezocht de Bruggeling zijn familie in Limburg. Zijn vakantie eindigt echter alsnog in mineur.

“We kozen – mede door onze stages aldaar – voor bekend terrein. Marbella net voor de zomerintocht was een ideale bestemming om lekker te relaxen. Het was de eerste keer dat we met z’n allen op reis gingen”, vertelt onze aanvaller op de officiële site.

Net voor de start van de voorbereiding is de oma van Vossen echter overleden. “Maak je geen zorgen. Ik zal haar alles vertellen over jou. Slaapzacht oma”, klinkt het bijschrift via onderstaande foto op via Instagram, verwijzend naar dochter Alixe die haar overgrootmoeder nooit gekend zal hebben. Bij deze wil BlauwZwartFans zijn oprechte medeleven betuigen aan Jelle, zijn familie en alle andere nabestaanden. YNWA!

Don’t worry, I’ll tell her everything about you… ❤️ Slaapzacht Oma 😢

Een bericht gedeeld door Jelle Vossen ⚽✌ (@vossenjelle) op

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.