José Izquierdo ziet droom in vervulling gaan

José Izquierdo met gouden belettering op shirt

04 juni 2017 13:00 - Voorlopig kan José Izquierdo vanwege interlandverplichtingen nog niet ten volle van zijn vakantie genieten. Al is onze Gouden Schoen daar allesbehalve rouwig om. Deel uitmaken van de Colombiaanse nationale ploeg is immers áltijd een kinderwens geweest van Joske.

“Ik ben heel blij en fier dat ik voor het eerst opgeroepen werd”, opent Izquierdo. “Dit is een droom die in vervulling gaat. Mijn sterke punten zijn mijn snelheid en scorend vermogen. Ik hoop dat ik het team veel kan bijbrengen.”

Voorts beseft onze vleugelspits dat hij veel te danken heeft aan de Jupiler Pro League. “Het Belgische voetbal heeft mij gevormd. Ik ben er een betere voetballer geworden, zowel op fysiek als tactisch vlak. Ik vind nu ook veel gemakkelijker de weg naar doel dan vroeger.”

Club wil kassa laten rinkelen

Tot slot weet ons goudhaantje zelf ook nog niet waar zijn toekomst ligt. “Ik heb er geen idee van, het hangt ook van mijn manager en de club af. Sevilla heeft altijd interesse getoond, maar Club vraagt veel geld voor me”, klinkt het in een interview met AS. Naar verluidt wil Blauw-Zwart minstens 15 miljoen euro voor zijn linksbuiten vangen.

Komende weken staan er voor Izquierdo & co twee vriendschappelijke wedstrijden op het programma. Op woensdag 7 juni om 21.30 uur neemt Colombia het op tegen Spanje, op dinsdag 13 juni om 20.30 uur wacht de confrontatie met Kameroen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.