Kiest sterkhouder voor extra jaar Club Brugge? “Geld is niet mijn grootste drijfveer, ik wil gelukkig zijn”

Vanaken - Wesley - Engels - Rotariu - Vossen - Butelle - De Bock - Cools - Denswil - Vormer

07 juni 2017 05:00 - Het bestuur van Club Brugge weet dat er deze zomer heel wat jongens kunnen vertrekken, maar drie spelers staan met stip genoteerd in de buitenlandse scoutingsboekjes. “Izquierdo, Engels en Denswil staan al een tijdje in de belangstelling van clubs uit grotere competities. Het is dus zaak van goed voorbereid te zijn, maar we weten waar we aan toe zijn”, vertelde Vincent Mannaert onlangs bij Sporza

Denswil lijkt echter allesbehalve problemen te hebben met een verlengd verblijf op Jan Breydel. “Als je het goed doet, dan is er belangstelling, maar ik wil ook gelukkig zijn”, benadrukt onze Nederlandse verdediger. “Geld is niet mijn grootste drijfveer, anders was ik op het einde van vorig seizoen al vertrokken om elders drie of vier keer meer te verdienen. Het houdt me ook niet bezig.”

Eén van de absolute sterkhouders van de voorbije seizoenen beseft dat uitstel geen afstel is op zijn 24ste. “Als ik straks, of binnen één of twee jaar met een mooie transfer kan vertrekken, wil dat ook zeggen dat ik het goed heb gedaan”, klinkt het klaar en duidelijk in Sport/Voetbalmagazine.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.