Leko stuurt spelers van Club Brugge meteen een fikse waarschuwing

Ivan Leko (Sint-Truiden)

09 juni 2017 13:00 - Ivan Leko heeft vrijdag uitleg gegeven bij zijn overgang van Sint-Truiden naar Club Brugge. De 39-jarige Kroaat spreekt daarbij honderduit over zijn intenties bij Blauw-Zwart en maakt meteen duidelijk wat ze op Jan Breydel van hem mogen verwachten. 

“Mijn spel bestaat uit passie, honger en mentaliteit op het veld, maar ik ben geen kopie van Michel Preud’homme. Ik wil elke dag meer uit mijn team halen. We gaan voetballen vanuit ónze sterktes, met het doel om elke match te winnen met lef, vertrouwen en voetballend vermogen”, citeert Het Nieuwsblad de kersverse coach van Club Brugge.

Hij maakt daarbij ook meteen duidelijk dat in zijn ploeg geen plaats is voor zogenaamde ‘vedetten’. “Mijn focus ligt vanaf vandaag op de dagelijkse werking en het smeden van een collectief waar niemand boven staat. Niemand zal kunnen buigen op het verleden. Ik zal mijn keuzes maken op basis van wat gebracht wordt op het veld.”

“Enkel met grinta en een winnaarsmentaliteit zullen we kunnen strijden voor de titel. Iedereen, van de coach tot de poetsvrouw, moet op dezelfde lijn zitten en naar hetzelfde doel streven”, klinkt het klaar en duidelijk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.