LOL! Stefano Denswil pakt uit met geniale Instagram-foto

Touba en Denswil (Westkapelle - Club Brugge)

28 juni 2017 01:30 - Stefano Denswil groeide de voorbije jaren uit tot een echte sterkhouder in de defensie van Club Brugge. De 24-jarige Nederlander kan dan ook op de nodige interesse rekenen uit het buitenland, maar sluit een verlengd verblijf op Jan Breydel niet uit. 

Naast het veld laat Denswil zich opmerken met een opvallende foto. Voor de verjaardag van één van zijn broers prijkt het drietal in een gelijkaardige outfit met een rood hemd waarvan de gelijkenis met dat van Gert Verhulst in Samson & Gert treffend is.

“Zelfs de stoerste kerel kan drie broers die zij aan zij staan, niet klein krijgen. Mag God je vandaag en voor altijd zegenen. Gelukkige verjaardag”, klinkt het bijschrift van Denswil. Vind jij de zeven verschillen?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.