Louwagie: “Club Brugge informeerde, maar ze moesten eerst Izquierdo verkopen”

José Izquierdo met gouden belettering op shirt

30 juni 2017 06:55 - Club Brugge heeft er al een vrij drukke transferperiode opzitten. Het presenteerde tot nu toe zeven nieuwe spelers en dat aantal loopt wellicht nog op. Het hadden er nu ook al meer kunnen zijn. Zo greep Club naast een speler die uiteindelijk naar AA Gent trok, als we Michel Louwagie mogen geloven.

AA Gent ging uiteindelijk met Franko Andrijasevic lopen. “Juist, want Brugge deed op ’t laatst óók navraag naar Andrijasevic, maar van een makelaar hoorde ik dat zij eerst Izquierdo moesten verkopen – wij moesten niéts verkopen om de transfer te realiseren”, verklapt Louwagie in Het Laatste Nieuws.

Club troefde de Buffalo’s wél af in de strijd om Jordi Vanlerberghe. “Dat aanvaard ik. Wij hadden een akkoord met KV Mechelen voor 1,8 miljoen euro. Wel, Brugge heeft tenminste goéd mogen betalen… (1,9 miljoen euro, nvdr). (lacht)”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.