‘Ludovic Butelle op weg naar de uitgang bij Club Brugge’

Ludovic Butelle (Club Brugge - FC Porto)

28 juni 2017 11:00 - Op dit moment maken Ethan Horvath, Guillaume Hubert en Ludovic Butelle kans om zich straks de nummer één te noemen bij Club Brugge. Al heeft Horvath door zijn goeie prestaties van eind vorig seizoen wel een streepje voor op zijn concurrenten. De kans is echter reëel dat Butelle straks uit het lijstje met potentiële titularissen geschrapt mag worden en Jens Teunckens zijn plaats inneemt. 

“Butelle is een mogelijke titularis, maar ik denk dat de kans groter is dat hij wil vertrekken dan dat hij wil blijven”, vertelde Vincent Mannaert onlangs aan Het Nieuwsblad. Zo was er eerder al interesse van ex-ploeg SCO Angers, waar supporters door middel van de hashtag #BringBackButelle hun gewezen goalie duidelijk maken dat ze dolgraag willen dat hij terugkeert naar de Ligue 1.

Volgens RMC Sport heeft nu ook Strasbourg zich in de debatten gemengd. De Franse promovendus zou zelfs al contact opgenomen hebben met de entourage van het sluitstuk. De kans dat Butelle de deur in Jan Breydel achter zich dichttrekt, neemt dus aanzienlijk toe.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.