Mannaert verklaart verrassende keuze voor Ivan Leko

Vincent Mannaert (Club Brugge)

08 juni 2017 23:56 - Club Brugge verraste donderdagavond vriend en vijand door bekend te maken dat Ivan Leko een contract voor twee jaar voorgeschoteld krijgt op Jan Breydel. Onze algemeen manager geeft een woordje uitleg bij de keuze voor de gewezen trainer van Sint-Truiden.

“We staan aan het begin van een nieuwe cyclus bij Club Brugge”, opent Vincent Mannaert op de officiële site. “Bij het kiezen van de geschikte trainer om dit vernieuwde Club Brugge mee op de rails te zetten keken we niet louter naar namen, maar naar de juiste ‘match’ en de juiste capaciteiten. Zo kwamen we uit bij Ivan Leko.”

“Ivan kent de Belgische competitie én het Blauw-Zwarte huis. Bovendien bewees hij bij Sint-Truiden een hecht blok te kunnen smeden en goeie resultaten te halen. We volgden de prestaties van Ivan Leko met extra aandacht door de Brugse uitgeleende spelers die bij STVV aan de slag waren (Sébastien Bruzzese, Boli Bolingoli en Brandon Mechele, nvdr).”

“Hun progressie was opvallend, net zoals de organisatie die STVV onder Leko aan de dag legde. We hebben er alle vertrouwen in dat Ivan een positieve bijdrage kan leveren aan de Club en heten hem opnieuw van harte welkom bij de Club!”, besluit onze CEO.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.