‘Mascotte Club Brugge’ moest vechten voor zijn leven

Club Brugge mascotte

08 juni 2017 13:51 - Benedikt Bethuyne uit Tielt is al jaar en dag een fervente fan van Club Brugge. Hij zet zijn liefde voor Blauw-Zwart al jaren kracht bij door bij elke thuismatch in het gekende berenpak te kruipen en de rol van ‘Bene’ met verve te vertolken.

Vorig weekend moest Benedikt vechten voor zijn leven na een zwaar ongeval. Hij geraakte betrokken in een fietsongeval en belandde in een coma. Zijn leven hing even aan een zijden draadje.

Gelukkig ziet het er intussen beter uit voor één van de Brugse beertjes. Benedikt verblijft nog altijd in het Heilig Hartziekenhuis, maar is volgens de Krant van West-Vlaanderen aan de beterhand. De man kreeg op zijn ziekbed alvast een blijk van steun vanuit de Club-familie. Ook BlauwZwartFans wil bij deze Benedikt van harte beterschap wensen!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.