‘Mathew Ryan verlaat Valencia voor 6 miljoen euro’

Mathew Ryan (Club Brugge) (2)

09 juni 2017 16:45 - Na een geslaagde uitleenbeurt aan KRC Genk maakte Mathew Ryan al snel duidelijk dat hij straks wil doorbreken in de Primera Division of in de Premier League. Valencia wilde de 25-jarige Australiër aanvankelijk nog een nieuwe kans geven, maar Maty eiste garanties over speelgelegenheid. En zo lijkt het huwelijk tussen de gewezen publiekslieveling van Club Brugge en Valencia nu al op de klippen te lopen.

Begin mei werd duidelijk dat Brighton & Hove Albion concrete interesse vertoonde in Ryan. De vice-kampioen in The Championship bereidt zich voor op de Premier League en wil daarbij uitpakken met een betrouwbaar sluitstuk. Vooral trainer Chris Hughton heeft de doelwachter van Valencia al langer bovenaan zijn verlanglijstje staan.

Volgens diverse betrouwbare bronnen heeft Valencia intussen een akkoord bereikt met Brighton & Hove Albion. Naar verluidt is er zes miljoen euro gemoeid met de transfer. In de zomer van 2015 ving Club Brugge nog 7 miljoen euro voor Ryan.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.