‘Miguel Van Damme heeft besluit genomen over aanbod van Club Brugge’

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

16 juni 2017 18:59 - Volgens de vele geruchten zou Club Brugge eerstdaags Standard-doelman Guillaume Hubert officieel voorstellen als vijfde zomeraanwinst. In dat geval wordt er verwacht dat Sébastien Bruzzese naar KV Kortrijk trekt en ook Ludovic Butelle een andere uitdaging aangaat.

Gevolg: Blauw-Zwart speurt nog steeds naar een derde doelman. Daarvoor klopte het enigszins verrassend aan bij Cercle Brugge doelman Miguel Van Damme, maar die zou een contractverlenging bij de groene buren verkiezen boven een verhuis naar Jan Breydel. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.