Moses Simon naar Club Brugge? Gent-aanvaller reageert met niet mis te verstane boodschap

Ghelamco Arena 's avonds (AA Gent)

18 juni 2017 23:00 - Zondagavond dook er een wel erg opvallend transfergerucht op. Zo werd Moses Simon plots aan een overgang naar Club Brugge gelinkt. De aanvaller van AA Gent liet echter al snel weten dat het om een serieuze kwakkel gaat.

Bepaalde media eindigden de week met een bericht dat voor opschudding zorgde. Simon zou interesse genieten van Blauw-Zwart en er werd zelfs gewag gemaakt van een nakend akkoord. Voor alle duidelijkheid: compleet uit de lucht gegrepen.

De Nigeriaan was er als de kippen bij om de insinuaties de kop in te drukken. “No Way”, klonk zijn reactie tegenover Stefan Smet, de clubwatcher van de Buffalo’s voor Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.