Nieuwe topclub met steenrijke eigenaar springt in de dans om Izquierdo

José Izquierdo (Club Brugge - Zulte Waregem)

06 juni 2017 11:00 - Na het binnenhalen van de veertiende landstitel kreeg José Izquierdo de belofte dat hij deze zomer mag vertrekken bij een correct bod. Inter Milan, AC Milan en Sevilla hengelen al langer naar de diensten van ons Colombiaans goudhaantje, maar intussen voegt ook Olympique Marseille zich bij het lijstje met geïnteresseerden.

Izquierdo, die momenteel voor het eerst bij de nationale ploeg van Colombia vertoeft, is naar eigen zeggen klaar voor een stap hogerop. Toch maakt hij zich een beetje zorgen, omdat Club een serieus prijskaartje rond zijn Gouden Schoen hangt. Zo zou Blauw-Zwart naar verluidt minstens 15 miljoen euro voor zijn linksbuiten willen vangen.

Volgens France Football heeft nu ook Marseille zijn oog laten vallen op Izquierdo. Voor de Franse topclub is de vraagprijs van Club alleszins niet onoverkomelijk. Eind vorig jaar werd de club namelijk overgenomen door Frank McCourt, een steenrijke Amerikaanse zakenman met een netto vermogen van meer dan 1 miljard euro. Begin dit jaar verkaste Dimitri Payet nog voor zo’n 29 miljoen euro van West Ham United naar Marseille.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.