OFFICIEEL: Athletic Bilbao komt naar Brugge

OFFICIEEL Athletic Bilbao komt naar Brugge

23 juni 2017 12:15 - Na twee jaar afwezigheid zijn de Brugse Metten terug van weggeweest. Niemand minder dan Athletic Bilbao – de Baskische subtopper uit La Liga – is op 21 juli de tegenstander van Ivan Leko & co. 

“De Brugse Metten hebben een lange traditie in Brugge en zijn traditioneel de laatste krachtmeting voor de start van het seizoen. Door het drukke schema – met 2 jaar op rij de Supercup en Europese voorrondes – gingen de Metten de voorbije jaren even niet door, maar dit jaar zijn ze terug met Athletic Bilbao!”, klinkt de uitleg op de officiële website.

“De Basken, die hun hoofdcoach Ernesto Valverde zagen vertrekken naar FC Barcelona deze maand, zijn een traditieploeg in La Liga. Ze werden al 8 keer kampioen en haalden liefst 24x de Copa del Rey binnen, enkel FC Barcelona deed beter. Bilbao heeft 4 Spaanse en 1 Franse international in de ploeg, de bekendste namen zijn Aritz Aduriz, Aymeric Laporte en Iker Munían. Voor abonnees van Club Brugge zijn de Brugse Metten gratis toegankelijk. Wees erbij op 21 juli, aftrap om 19u!”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.