OFFICIEEL: Bolingoli heeft definitieve transfer beet

Boli Bolingoli (Club Brugge - Anderlecht)

22 juni 2017 16:30 - Maandagvoormiddag was Boli Bolingoli één van de opvallende afwezigen op de eerste training van Club Brugge. Ivan Leko had de 21-jarige linksachter het voorbije half jaar onder zijn hoede bij Sint-Truiden, maar had geen plaats voor hem bij Blauw-Zwart.

Bolingoli vertoefde de voorbije dagen in Wenen om zijn transfer af te handelen. Aanvankelijk werd hij gelinkt aan een transfer naar Austria Wien, maar het ging hierbij om onderhandelingen met Rapid Wien. Intussen is de overgang voor drie seizoenen helemaal rond.

“Bolingoli vertrekt definitief naar Rapid Wenen. Daarover bereikten beide clubs en speler vandaag een akkoord”, klinkt het op de officiële website. “Rapid Wien werd vorig seizoen vijfde in de Oostenrijkse hoogste klasse. De Groen-Witten werden 32 keer landskampioen en zijn daarmee de meest succesvolle Oostenrijkse club ooit.”

Bolingoli maakte in 2013 zijn debuut voor Club Brugge, maar slaagde er nooit in om door te breken op Jan Breydel. Hij neemt afscheid met de volgende woorden: “Ik blik met veel plezier terug op mijn jaren in Brugge. Ik wil iedereen van de Club en in het bijzonder de Academy bedanken voor de kansen en zal Blauw-Zwart zeker blijven volgen!”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.