OFFICIEEL: Club Brugge heeft opvolger voor Timmy Simons beet

20 juni 2017 10:00 - Club Brugge maakte de voorbije dagen duidelijk dat het nadrukkelijk op zoek was naar een opvolger voor Timmy Simons, die komend seizoen voornamelijk een rol van mentor in de kleedkamer op zich zal nemen. Blauw-Zwart vindt zijn gewenste versterking bij onze noorderburen. 

Marvelous Nakamba is zomeraanwinst nummer 6 op Jan Breydel. “Club bereikte vandaag een princiepsakkoord met Vitesse Arnhem over de onmiddellijke overgang van de verdedigende middenvelder. De linksbenige Zimbabwese international tekent, indien hij slaagt voor de medische testen, een contract voor 4 jaar bij Blauw-Zwart”, klinkt het op de officiële website.

Maar wat mogen we nu zoal verwachten van de 23-jarige speler van Vitesse, de nummer 5 uit de Eredivisie van afgelopen seizoen? “Nakamba is een energieke verdedigende middenvelder met een uitstekende passing en duelkracht. De Zimbabwaan begon zijn Europese carrière in 2012 bij AS Nancy in Frankrijk, waar Vitesse hem in 2014 kwam wegplukken.”

“In de Eredivisie kwam Nakamba afgelopen seizoen in 36 wedstrijden in actie en was hij onder meer sterkhouder in de gewonnen bekerfinale tegen AZ Alkmaar. Door de nieuwe rol van Timmy Simons was het aantrekken van een onmiddellijk inzetbare ‘6’ een prioriteit voor Blauw-Zwart”, klinkt het klaar en duidelijk. Ook Anderlecht hengelde naar de diensten van Nakamba.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.