OFFICIEEL: Club Brugge laat jonge doelman vertrekken

Jan Van Steenberghe (keeperstrainer Club Brugge)

29 juni 2017 16:17 - Club Brugge probeert zijn jeugd zoveel mogelijk kansen te geven, maar het is niet iedereen gegeven om meteen door te breken in de hoofdmacht. Met Jellert Van Landschoot, Dennis Van Vaerenbergh (beiden FC Eindhoven) en Fran Brodic (Roeselare) leende Club enkele youngsters uit om elders ervaring op te doen. Een doelman kiest ervoor om Club definitief te verlaten.

De 18-jarige Jarno De Smet ziet in de pikorde op dit moment al zeker Ludo Butelle, Guillaume Hubert, Ethan Horvath, Jens Teunckens en Nick Shinton voor zich staan en kiest daarom voor een transfer naar Lommel SK. Dat kondigt de ploeg uit eerste amateurklasse aan.

De Smet tekende voor één seizoen bij de Limburgse club. Hij is op dit moment de enige doelman in de kern van Lommel en zal de concurrentie aangaan met de andere nog aan te trekken keepers.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.