OFFICIEEL: Club Brugge neemt afscheid van Sébastien Bruzzese

Sébastien Bruzzese (Club Brugge)

19 juni 2017 16:39 - Club Brugge voert dit seizoen heel wat wijzigingen door aan zijn doelmannenkorps. Na de komst van Standard-doelman Guillaume Hubert was er niet langer plaats voor STVV-huurling Sébastien Bruzzese. 

Op dit moment mogen Ethan Horvath, Guillaume Hubert en Ludovic Butelle de strijd met elkaar aangaan voor de felbegeerde positie tussen de Blauw-Zwarte palen. In het geval van Ludo is de kans echter reëel dat hij alsnog andere oorden opzoekt, zoals Vincent Mannaert al aangaf.

Op Bruzzese werd niet langer gerekend op Jan Breydel. Hij mocht uitkijken naar een nieuwe uitdaging, die hij gevonden heeft in het Guldensporenstadion. “KV Kortrijk heeft zich versterkt met Bruzzese. De 28-jarige Belgische doelman komt definitief over van Club Brugge en tekende een contract voor 3 seizoenen bij de Kerels“, klinkt het op de officiële website van KVK.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.