OFFICIEEL: Club Brugge stelt Ivan Leko aan als nieuwe coach

Bart Verhaeghe speech

08 juni 2017 23:49 - We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar niemand minder dan Ivan Leko volgt Michel Preud’homme op als trainer van Club Brugge. De voormalige middenvelder van Blauw-Zwart wordt vrijdag officieel voorgesteld.

“Met Ivan Leko kiest Club Brugge voor een jonge, ambitieuze trainer die het huis én de Belgische competitie kent”, klinkt het op de officiële website. “Leko bewees bij Sint-Truiden een coach te zijn met veel troeven en kan terugvallen op een rijke internationale ervaring als speler bij Hajduk Split, waar hij vier jaar lang kapitein was, in ‘La Liga’ bij Malaga CF, als Kroatisch International, ondermeer op het WK 2006 en natuurlijk bij Club Brugge.”

“Bij Sint-Truiden had Leko bovendien 3 Brugse huurlingen (Sébastien Bruzzese, Boli Bolingoli en Brandon Mechele, nvdr) onder zijn hoede, waardoor hij extra op de Brugse radar verscheen. Ivan Leko staat voor fris en offensief voetbal.” STVV won zijn groep in Play-Off 2, maar verloor de finalewedstrijd op het veld van KRC Genk met 3-0. Vincent Mannaert verklaarde ook waarom Club nu precies voor Leko koos.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.