OFFICIEEL: dit zijn de 5 mogelijke tegenstanders van Club in de derde voorronde van de CL

01 juni 2017 01:00 - Woensdagavond viel in Griekenland de beslissing in de Play-Offs. In extremis wipte AEK Athene op de laatste speeldag over PAOK Saloniki. Daardoor weet Club Brugge nu officieel welke vijf tegenstanders het kan treffen in de derde voorronde van de Champions League.

Eind juli begint het Europees avontuur van Club Brugge op zoek naar een tweede opeenvolgende deelname aan de groepsfase van het kampioenenbal. In de derde CL-voorronde is Blauw-Zwart reekshoofd en treft het Steaua Boekarest, Young Boys, Nice, Basaksehir of AEK Athene. (Breng onderaan dit artikel je stem uit op je favoriete tegenstander!)

Als Club de vierde en laatste voorronde bereikt, is het zo goed als zeker géén reekshoofd en wacht er bijgevolg een echte klepper. De mogelijke tegenstander komt in dat geval uit het volgende lijstje: Sevilla, Napoli, Liverpool, Ajax of Dynamo Kiev.

Mogelijke tegenstanders in derde voorronde

Steaua Boekarest
Young Boys
Nice
Basaksehir
AEK Athene

Vermoedelijke tegenstanders in vierde voorronde

Sevilla
Napoli
Dynamo Kiev*
Ajax*
Liverpool

*moeten zich nog kwalificeren

Breng hier je stem uit!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.