OFFICIEEL: Guillaume Hubert is vijfde zomeraanwinst van Club Brugge

OFFICIEEL Guillaume Hubert is vijfde zomeraanwinst van Club Brugge

16 juni 2017 21:05 - Club Brugge heeft zijn nieuwe doelman beet. Guillaume Hubert verlaat Standard en tekende vandaag een contract tot 2021 op Jan Breydel. De kans wordt zo nóg groter dat zowel Ludovic Butelle als Sébastien Bruzzese een andere uitdaging aangaan. Laatstgenoemde zou dit weekend nog zijn handtekening plaatsen bij KV Kortrijk.

Zoals vannacht reeds aangekondigd, versterkt de Belgische vicekampioen zich met de reservekeeper van Standard. “Club bereikte vandaag een akkoord over de onmiddellijke overgang van doelman Guillaume Hubert. De 23-jarige Belg tekende vrijdagmiddag na het afleggen van medische testen een contract voor 4 seizoenen bij Blauw-Zwart”, klinkt het op de officiële website.

“Hubert kreeg zijn opleiding bij Valenciennes, vanwaar hij in 2012 de overstap naar Standard maakte. In de voorbije 2 seizoenen stond Hubert 36 keer in doel voor de Rouches en hield hij 14 keer zijn netten schoon. De Belg zal maandag aansluiten voor de groepstraining in Brugge.” Naar verluidt is er zo’n 500.000 euro met de transfer gemoeid.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.