OFFICIEEL: Lex Immers zegt Club Brugge vaarwel

Lex Immers (Club Brugge - Charleroi)

27 juni 2017 13:57 - Lex Immers streek begin dit jaar pas neer op Jan Breydel, maar zijn avontuur bij Club Brugge zit er nu al op. De Nederlander trekt de deur in Jan Breydel achter zich dicht omwille van familiale redenen.

Immers kwam op voorspraak van MPH naar Club, maar kon nooit uitgroeien tot basisspeler. Zo scheiden de wegen van de ex-Feyenoorder en Club vroeger dan verwacht. “Lex Immers en Club Brugge gaan in onderling overleg uit elkaar. De 31-jarige middenvelder keert terug naar Nederland. Immers kwam deze winter transfervrij over van Cardiff City FC. Hij speelde 16 wedstrijden in de tweede seizoenshelft waarbij hij 1 keer kon scoren. De Nederlander had nog een overeenkomst van 1 seizoen, maar wil dichter bij huis aan de slag om familiale redenen”, klinkt de uitleg op de officiële website van Club Brugge. Ex-ploeg ADO Den Haag zou in pole positie liggen om Immers binnen te halen.

De speler zelf reageert als volgt: “Ik heb absoluut geen spijt van mijn avontuur bij Club Brugge. Ik voelde me vanaf moment één thuis in deze warme Club. Omwille van familiale redenen kies ik er nu voor om dichter bij huis aan de slag te gaan. De komende weken zal ik mijn opties bekijken en een keuze maken. Ik wil iedereen bij Club bedanken voor de voorbije maanden en wens hen alle succes toe voor het komende seizoen.”

Omdat Immers één van de spelers was die de Blauw-Zwarte mentaliteit perfect belichaamde, was hij een graag gezien figuur onder de Brugse aanhang. BlauwZwartFans vraagt bij deze om begrip te tonen voor de familiale keuze die Lex maakt. Voorts wensen wij Immers héél véél succes toe met zijn nieuwe uitdaging!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.