OFFICIEEL: middenvelder van Club Brugge trekt naar FC Eindhoven

OFFICIEEL middenvelder van Club Brugge trekt naar FC Eindhoven

09 juni 2017 19:46 - Terwijl de spelers van hun vakantie genieten, is het Brugse bestuur volop bezig met heel wat transferdossiers. Zowel langs inkomende als uitgaande zijde wordt er deze zomer immers heel wat beweging verwacht bij Blauw-Zwart. Intussen is er ook een beslissing genomen over belofte Jellert Van Landschoot.

“Club bereikte een akkoord met FC Eindhoven over een uitleenbeurt voor Jellert Van Landschoot. De middenvelder gaat in navolging van Dennis Van Vaerenbergh één seizoen ervaring opdoen in de Nederlandse Jupiler League”, klinkt het op de officiële website van Club Brugge.

“Van Landschoot speelt al sinds 2004 voor Club en werd als jeugdspeler van Club al meermaals opgeroepen voor de Belgische U19. Afgelopen seizoen trainde hij regelmatig mee met de eerste ploeg en deed hij ervaring op in de UEFA Youth League. FC Eindhoven, dat ook al Dennis Van Vaerenbergh op uitleenbasis overnam, versterkt zijn middenveld met de komst van de Maldegemnaar.”

Harm van Veldhoven, technisch manager bij de Nederlandse tweedeklasser, is in zijn nopjes met de komst van Van Landschoot. “Jellert speelde afgelopen seizoen bij Club Brugge Onder 21. Hij is een linksbenige middenvelder met een enorme drive, een groot loopvermogen en een goede techniek. Zijn kwaliteiten vormen een goede aanvulling op onze selectie komend seizoen. Net als Van Vaerenbergh is hij één van de grootste talenten uit de jeugdopleiding van Club Brugge”, staat te lezen op de officiële site van onze noorderburen. Veel succes Jellert!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.