Opmerkelijk gerucht: ‘Club Brugge wil basispion van AA Gent strikken’

Ghelamco Arena 's avonds (AA Gent)

03 juni 2017 11:00 - De rivaliteit tussen Club Brugge en AA Gent ging de laatste jaren aanzienlijk de hoogte in. De duels tussen gewezen Club-coach Michel Preud’homme en Hein Vanhaezebrouck waren steevast op het scherpst van de snee. En dus ligt een overgang van de Buffalo’s naar Jan Breydel hoe dan ook gevoelig bij de supportersclans. Toch is er een kans dat beide ploegen straks samen rond de tafel gaan zitten. 

La Dernière Heure stuurt vandaag een opmerkelijk gerucht de wereld in. Het Waalse dagblad schrijft namelijk dat Club Brugge interesse zou hebben in Rami Gershon, de centrale verdediger van AA Gent.

De Israëliër is een basispion in de Ghelamco Arena, maar ligt door enkele twijfelachtige prestaties niet langer in de bovenste schuif van trainer Vanhaezebrouck. Blauw-Zwart houdt rekening met een vertrek van Bjorn Engels en Stefano Denswil, waardoor een nieuwe verdediger niet overbodig zou zijn. Volgens onze informatie is de kans echter bijzonder klein dat Gershon effectief de overstap maakt naar Club.

Benoît Poulain, German Mera en Erhan Masovic lijken zich hoe dan ook aan nog minstens één extra concurrent te mogen verwachten. Brandon Mechele kan eventueel teruggehaald worden van Sint-Truiden, maar ook Jordi Vanlerberghe van KV Mechelen is een serieuze optie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.