Opvallend: Sint-Truiden heeft niet langer interesse in huurling van Club Brugge

Philippe Bormans (manager Sint-Truiden)

14 juni 2017 13:45 - Sint-Truiden zag vorige week Ivan Leko naar Club Brugge trekken, maar dat verandert volgens beide partijen niets aan de goede verstandhouding over de drie Brugse huurlingen: Brandon Mechele, Boli Bolingoli en Sébastien Bruzzese. Op Stayen konden ze geen aankoopoptie afdwingen, maar mogen ze wel als eerste rond de tafel zitten als Club één van de drie spelers van de hand wil doen.

In het geval van Bruzzese rekent Blauw-Zwart niet langer op het 28-jarige sluitstuk. Maar ook STVV heeft naar verluidt niet langer interesse in de doelman. Het Belang van Limburg meldt namelijk dat de Kanaries enkel Mechele en Bolingoli langer aan zich willen binden. Bruzzese lijkt zo op weg naar KV Kortrijk, dat eerder al interesse vertoonde.

Volgens Het Laatste Nieuws zou Mechele enigszins verrassend mogen vertrekken bij Club, maar dat nieuws werd nog niet officieel bevestigd. Wat de plannen met Bolingoli zijn, is nog niet duidelijk. Ivan Leko, die de linkspoot het voorbije half jaar onder zijn hoede had bij Sint-Truiden, heeft hierin ongetwijfeld het laatste woord.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.