Ryan blikt nog eens terug op zijn afscheid bij Club Brugge: “Het beste uit mijn carrière”

Mathew Ryan (Club Brugge)

01 juni 2017 09:27 - Mathew Ryan wilde in stijl afscheid nemen van KRC Genk, maar uiteindelijk was het KV Oostende dat na een 3-1 zege met het laatste Europese ticket aan de haal ging. Vooraleer onze gewezen publiekslieveling opnieuw naar Valencia trekt, blikt hij nog eens terug op een gelijkaardig afscheid bij Club Brugge.

We zagen woensdagavond een balende Ryan in de Versluys Arena en dat was twee seizoenen geleden niet anders op Jan Breydel. “Exact twee jaren geleden zat ik in zak en as omdat we net het kampioenschap met Club Brugge hadden verloren. We benaderden de perfectie dat jaar. We wonnen de beker, we speelden de kwartfinale van de Europa League, maar helaas misten we de titel op een haar na.”

Ryan weet ook waarom Club in 2015 het kampioenschap misliep. “Met dank aan dat idiote Play-Off-systeem. België is het enige land waar je gestraft wordt als je het goed doet. Die puntendeling heeft ons de titel gekost, maar puur persoonlijk was dat wel het beste seizoen uit mijn carrière”, besluit de Australiër in Het Laatste Nieuws.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.