Springt deal over Coopman verrassend af? ‘Club en Zulte met elkaar in de clinch’

Sander Coopman in actie

16 juni 2017 02:50 - Woensdagavond stuurde Club Brugge het officiële nieuws de wereld in dat Sander Coopman zijn contract bij Blauw-Zwart verlengd heeft tot 2020. Vervolgens was het plan om de 22-jarige middenvelder meteen opnieuw uit te lenen aan Zulte Waregem, maar mogelijk is er alsnog een verrassing in de maak.

Club Brugge en Zulte Waregem geraken het tot dusver niet met elkaar eens wat betreft de voorwaarden over een uitleenbeurt voor één seizoen. Beide clubs zaten donderdag rond de tafel voor concrete gesprekken, maar het financiële aspect zorgt voor ontsteltenis aan de Gaverbeek.

Essevee moet net zoals vorig jaar het loon van Coopman betalen, maar Club wil daarbovenop €200.000. Naar Waregemse normen is dat niet weinig, naar Brugse normen niet veel.

Daardoor is het volgens zowel Het Nieuwsblad als Het Laatste Nieuws onzeker of het nog tot een transfer komt. Het is namelijk ook een optie dat één van de revelaties van Play-Off 1 zijn kans gaat bij Club. De speler zelf wil volgend seizoen vooral speelminuten verzamelen en wacht rustig af.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.