Strandberg klapt uit de biecht: “Gefrustreerd, boos en droevig”

Carlos Strandberg

15 juni 2017 13:30 - Carlos Strandberg werd begin dit jaar door Club Brugge overgenomen van CSKA Moskou. Om de 21-jarige aanvaller kennis te laten maken met de Belgische competitie werd hij bij Westerlo gestald. 

De uitleenbeurt aan de Kemphanen bleek echter geen onverdeeld succes. Jacky Mathijssen gunde Strandberg namelijk slechts 338 speelminuten in ’t Kuipje. “Ik werd zo natuurlijk een beetje gefrustreerd, boos en droevig. Het was niet zoals ik het verwacht had. Westerlo degradeerde, er was niets meer te doen. Ik moest teruggaan naar Brugge en er trainen”, klinkt het in gesprek met het Zweedse Magasinet.

Zijn selectie voor de U21 van Zweden – die zich momenteel voorbereiden op het EK – is een lichtpunt voor Strandberg. “De nationale coaches hebben mij gevolgd en ik denk dat ik goed bezig ben. Ik krijg betere trainingen bij Club dan bij Westerlo. Mijn vorm is goed, dat tonen de tests. Ik heb een tijdje geen match gespeeld, maar ik train wel goed. Het tempo in België is veel sneller dan in Zweden, daardoor word ik fysiek ook beter.”

Door de ruime A-kern van Blauw-Zwart is de kans groot dat Strandberg straks opnieuw uitgeleend wordt. “Ja, het is tot dusver negatief geweest als je kijkt naar mijn speeltijd en de uitleenbeurten. Maar ik leer veel en word een betere speler. Ik mag niet klagen, het voetbal is soms zo. Je kan het niet altijd voorspellen, maar daar kan ik wel mee om.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.