Teodorczyk haalt in zeldzaam interview uit naar fans van Club Brugge

Łukasz Teodorczyk (Anderlecht)

08 juni 2017 07:28 - Dat Łukasz Teodorczyk niet bepaald een spraakwaterval is, weten we al langer dan vandaag. Maar tegenover het Poolse SportoweFakty wilde de aanvaller van Anderlecht dan toch eens zijn versie van de feiten schetsen over het middelvinger-incident op Jan Breydel. 

“Pfff. Alsof ik iemand vermoord had”, zucht Teo. “De media hebben er een hele heisa rond gemaakt. Totaal overdreven. En het is niet alsof er nooit eerder zoiets gebeurd is… Kijk, ik liep samen met Frank Boeckx de bus uit. De supporters van Club Brugge spuwden op ons, scholden ons uit en gooiden met bier.”

De Pool komt ook met een verklaring voor zijn opgestoken middelvinger. “Omdat ik net naast Frank liep, met wie ik vaak al lachend mijn middelvinger laat zien, deed ik dat naar die fans. Het was een reactie op hun gedrag, niet meer en niet minder. Ik heb er later een gesprek over gehad met de coach. Ik legde hem alles uit, en de kous was af. Later las ik dat ik een boete zou krijgen van de politie: nooit iets van gezien.”

Ook zijn afwezigheid op het gala van de Gouden Schoen lacht Teodorczyk weg. “Ik was heus niet de enige die zijn kat gestuurd heeft. Bovendien: niemand weet waarom ik er niet was. Maar als je het zou weten, zou je het begrijpen”, citeert HLN de topschutter uit de Jupiler Pro League.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.