Thuis- en uitshirt oogsten lof, derde truitje krijgt het te verduren

Thuis- en uitshirt overladen met lof, derde truitje krijgt het te verduren

07 juni 2017 16:38 - Woensdagmiddag werden de shirts van Club Brugge voor voetbalseizoen 2017-2018 officieel voorgesteld. Over smaak valt niet te twisten, maar het thuis- en uitshirt kregen voornamelijk positieve reacties. Het derde tenue viel minder in de smaak.

Naast de lofzangen voor het home shirt is de meest gehoorde kritiek dat de zwarte knopen voor een storing van de symmetrie zorgen. De look is echter anders wanneer deze knoopjes openstaan.

Club Brugge thuisshirt 2017-2018
Club-fan Birger Vandendriessche, die meehielp aan het design, en Jelle Vossen (© Instagram clubbrugge)

Het uitshirt wordt door de meerderheid van de supporters goed onthaald, al zijn er hier en daar fans die de vergelijking maken met wielershirts. De horizontale Blauw-Zwarte strepen zijn echter een verwijzing naar de geschiedenis van Club Brugge.

Het derde shirt krijgt het daarentegen te verduren op sociale media. In deze tenue zal Club echter zelden voetballen. Dit geelachtige truitje werd overigens niét ontworpen door Geert De Cang en Birger Vandendriessche van Blue Army. Het gaat hier om een shirt aangeleverd door Macron.

Hier zijn ze dan, de nieuwe shirts van @clubbruggeofficial #clubbrugge #blauwzwart #bluvngoan #cxxv #macron

Een bericht gedeeld door FCB Support (@fcbruges_support) op

FCB Support was van de partij en maakte alvast deze teaser

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.