Transfer Izquierdo in een stroomversnelling?

José Izquierdo (Club Brugge - Zulte Waregem)

30 juni 2017 10:26 - Terwijl met Ethan Horvath, Lior Refaelov en Dorin Rotariu de meeste internationals vandaag voor het eerst op training aansluiten, blijft José Izquierdo voorlopig nog afwezig. Het lijkt een vraagteken te zijn of we de Gouden Schoen überhaupt nog wel bij Club zullen terugzien, want zijn transfer komt mogelijk in een stroomversnelling.

Er zou immers een bod van 14 miljoen euro onderweg zijn van West Ham. Dat schrijft WestHamWorld.co.uk. Volgens die bron heeft trainer Slaven Bilic Izquierdo een paar keer aan het werk gezien en zou hij aandringen op de komst van de Colombiaan.

Opvallend genoeg zou Izquierdo Anderlecht deels dankbaar moeten zijn voor de interesse van West Ham. De Londense club zou hem ontdekt hebben via dezelfde scout die met Henry Onyekuru kwam aanzetten. Omdat de aanvaller van AS Eupen jonger en goedkoper was, maakten ze van hem hun eerste prioriteit, maar Onyekuru koos voor Everton, dat hem eerst zou uitlenen aan Anderlecht. Daardoor zou West Ham nu vol voor Izquierdo gaan.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.