‘Transferprijs en andere details bekend over aanwinst Marvelous Nakamba’

Club Brugge geld

20 juni 2017 19:30 - Club Brugge realiseerde dinsdag zijn eerste echte toptransfer. Marvelous Nakamba bewees de voorbije twee seizoenen immers wat hij in zijn mars heeft bij Vitesse, de nummer 5 van afgelopen seizoen uit de Eredivisie. 

Omdat zowel Blauw-Zwart als de club uit Arnhem in hun communicatie niet over een officieel transferbedrag spraken, hadden we daar tot dusver het raden naar. Het Nederlandse TeleSport Voetbal komt intussen met meer details over de deal.

“Marvelous Nakamba maakt voor drie miljoen euro, plus bonussen (als Club de Champions League haalt of kampioen wordt, nvdr) en een doorverkooppercentage, de overstap naar de Belgische topclub Club Brugge”, meldt de Mediahuis-krant.

In 2014 plukte onze noorderburen de defensieve middenvelder transfervrij weg bij Nancy. De international van Zimbabwe had nog een contract tot midden 2018 bij Vitesse. Ontdek hier de kwaliteiten van Nakamba.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.