‘Twee Belgische eersteklassers kloppen aan bij Club Brugge’

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

13 juni 2017 05:00 - Club Brugge staat voor een kleine doelmannencarrousel. De algemene verwachting is dat Ludovic Butelle geen vrede zal nemen met een rol als tweede doelman en de 34-jarige Fransman bijgevolg een andere uitdaging zal aangaan. In die optiek is Blauw-Zwart dan ook op zoek naar concurrentie voor Ethan Horvath, waarbij er onder meer gedacht wordt aan Standard-doelman Guillaume Hubert.

Bijgevolg is de kans erg klein dat Sébastien Bruzzese – ondanks een contract tot 2020 – nog een toekomst heeft op Jan Breydel. Het voorbije half jaar werd hij aan Sint-Truiden uitgeleend, maar verder dan 5 basisplaatsen kwam hij op Stayen niet. Lucas Pirard kreeg van Ivan Leko steevast de voorkeur op de Brugse huurling.

Hoe dan ook zouden de Kanaries Bruzzese wel graag langer aan zich binden, maar volgens Het Nieuwsblad wordt er momenteel onderhandeld met KV Kortrijk. De Kerels zouden in pole position liggen om hem te strikken. Tot slot is Cercle-keeper Miguel Van Damme favoriet om straks derde doelman te worden bij Club.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.