‘Twee Belgische eersteklassers willen Mechele alsnog wegkapen bij Club Brugge’

Brandon Mechele op training bij Club Brugge

23 juni 2017 08:30 - Brandon Mechele viel afgelopen seizoen uit de gratie bij Michel Preud’homme en mocht tijdens de wintermercato op zoek gaan naar speelgelegenheid bij Sint-Truiden. De 24-jarige centrale verdediger groeide onder Ivan Leko uit tot dé absolute sterkhouder van de Truiense defensie, waardoor hij gegeerd wild is op de transfermarkt.

Leko bedankt Mechele voor zijn goeie prestaties door hem – in tegenstelling tot Sébastien Bruzzese (KV Kortrijk) en Boli Bolingoli (Rapid Wien) – een nieuwe kans te geven op Jan Breydel. De Brugse fans zien het graag gebeuren, want zij hebben nog altijd veel respect voor de jonge verdediger en zien er potentieel in.

Volgens Het Nieuwsblad willen Sint-Truiden en KV Kortrijk Mechele nog altijd graag aantrekken. Zij proberen nu om Blauw-Zwart op andere gedachten te brengen. De kans is echter heel erg klein dat de Kanaries of de Kerels daadwerkelijk in hun opzet slagen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.