Twijfels bij transfer Immers: “Het is nog maar de vraag of dat lukt”

Lex Immers (Club Brugge - Charleroi)

29 juni 2017 09:18 - Het was toch een verrassend bericht dat Club Brugge op dinsdag de wereld instuurde: Lex Immers is na een dikke vijf maanden alweer weg bij Club. De Nederlandse offensieve middenvelder, die in januari overgenomen werd van Cardiff City, liet zijn contract in onderling overleg ontbinden omdat hij om familiale redenen dichter bij huis wil voetballen.

En als Lex Immers dichter bij huis wil voetballen, dan is er eigenlijk maar één club die te binnen schiet: ADO Den Haag. In Nederland legden ze ook al snel de link met een mogelijke terugkeer naar de club waar Immers zijn opleiding genoot en tot 2012 in het eerste elftal speelde.

Ook bij ADO zelf hebben ze ondertussen gereageerd op een mogelijke transfer. Heel erg optimistisch is trainer Alfons Groenendijk echter niet. “Lex is een interessante speler voor ADO, maar of dat allemaal lukt is nog maar de vraag”, stelt hij bij Den Haag FM.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.