Van Rhijn staat voor spraakmakende transfer, maar supporters verzetten zich

Ricardo van Rhijn (Club Brugge - Genk) (2)

21 juni 2017 01:15 - Ricardo van Rhijn kwam vorige zomer voor 1,6 miljoen euro over van Ajax. De 26-jarige Nederlander begon veelbelovend bij Club Brugge, maar verdween naarmate het seizoen vorderde helemaal op het achterplan. Michel Preud’homme liet hem voor het laatst opdraven op de vierde speeldag van de Play-Offs, toen Blauw-Zwart met 2-0 onderuit ging in het Astridpark. 

Na de eerste trainingsdag had Ivan Leko nog een gesprek met Van Rhijn, maar desondanks lijkt de rechtsback wel oren te hebben naar een vertrek. Ook Vincent Mannaert gaf aan dat hij weg mag. “Ricardo wil garanties om te spelen. En die kunnen wij hem niet geven. We bekijken en bespreken samen de mogelijkheden”, klonk het vorig weekend.

Mogelijk keert de verdediger terug naar Nederland. Zo weet Het Nieuwsblad dat Van Rhijn bij onze noorderburen nadrukkelijk gelinkt wordt aan Feyenoord. De landskampioen zag Rick Karsdorp naar AS Roma verkassen en is in zijn zoektocht naar een vervanger uitgekomen bij de Bruggeling.

Het supporterslegioen van Feyenoord ziet een overgang echter helemaal niét zitten door zijn verleden bij aartsrivaal Ajax. Bij een goed bod zal Club hoe dan ook niet moeilijk doen, omdat het met Helibelton Palacios en Dion Cools nog twee alternatieven achter de hand heeft op de rechtsachterpositie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.