Verlaat Rotariu Club Brugge al na 4 maanden om wel erg opmerkelijke reden?

Dorin Rotariu (Club Brugge - Charleroi)

03 juni 2017 06:55 - Afgelopen wintermercato speurde Club Brugge tot op de laatste dag van de transfermarkt naar een extra flankaanvaller. Blauw-Zwart wilde zijn transferrecord breken om Tal Ben Haim binnen te halen, maar de 27-jarige Israëliër moest van Maccabi Tel Aviv koste wat het kost nog tot minstens deze zomer blijven. Vervolgens grepen Vincent Mannaert & co ook naast Andrei Ivan van Universitatea Craiova en zo belandde Dorin Rotariu uiteindelijk op Jan Breydel.

Rotariu moest zich aanvankelijk voornamelijk tevreden stellen met invalbeurten, maar in de Play-Offs kreeg de 21-jarige Roemeen voluit zijn kans van Michel Preud’homme. De vleugelspits bedankte met een resem assists en een knappe afstandsgoal bij de 2-1 zege tegen Zulte Waregem.

Desondanks zou Rotariu met de nodige twijfels kampen nu MPH, die erg in hem geloofde, een sabbatperiode inlast. “Dorin vreest een beetje dat hij met een nieuwe coach op de bank verzeild geraakt”, vertelt een vriend van hem aan het Roemeense Fanatik.

Signalen die ook ex-ploeg Dinamo Boekarest zou opgevangen hebben. Zij willen Rotariu naar verluidt verleiden met een uitleenbeurt, nauwelijks 4 maanden nadat ze hem verkochten aan Club Brugge. Hoe dan ook lijkt er bij Blauw-Zwart niemand vragende partij om één van de Brugse revelaties van de voorbije Play-Offs zomaar te laten gaan.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.