(VIDEO) – Aanwinst Club Brugge krijgt doodsbedreigingen na deze tackle

(VIDEO) - Aanwinst Club Brugge krijgt doodsbedreigingen na deze tackle

12 juni 2017 15:30 - Club Brugge versterkte zich de voorbije maanden met Elton Acolatse, Erhan Masovic en Emmanuel Bonaventure Dennis. Begin januari werd echter ook German Mera – de gewezen ploegmaat van Helibelton Palacios – weggeplukt bij Deportivo Cali. De centrale verdediger is nog in zijn thuisland actief en kwam afgelopen nacht in opspraak na een serieuze tackle.

In de halve finale van Categoría Primera A nam Deportivo Cali het op tegen América de Cali. Na 76 minuten voetballen liep Mera tegen een gele kaart aan na een tackle langs achter bij Cristian Borja. Zijn tegenstrever kermde het uit van de pijn.

Volgens journalist Jaime Dinas kreeg de Brugse aanwinst na afloop doodsbedreigingen vanwege zijn stevige sliding. Straks strijkt Mera normaal gesproken neer op Jan Breydel en komt hij onder de vleugels van Ivan Leko terecht.

Doodsbedreigingen voor Mera

De tackle van Mera

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.