(VIDEO) – Bolingoli neemt met filmpje vol hoogtepunten afscheid van Club Brugge

Boli Bolingoli (Club Brugge - Kortrijk)

22 juni 2017 19:45 - Club Brugge heeft donderdag afscheid genomen van Boli Bolingoli. De 21-jarige Congolese Belg realiseert een definitieve transfer naar het Oostenrijkse Rapid Wien. 

Via sociale media heeft de linkspoot intussen afscheid genomen van de Brugse aanhang. “Club Brugge is de club die mij gevormd heeft tot de man die ik vandaag ben.” Daarnaast lovende woorden voor STVV, dat hem het afgelopen half jaar huurde van Blauw-Zwart. “Ook een grote dankjewel aan Sint-Truiden voor het geloof en de mogelijkheid om mijn kwaliteiten te tonen”, klinkt het via Instagram.

Bolingoli voegt aan zijn boodschap een filmpje toe met hoogtepunten van zijn periode bij Club en Sint-Truiden. Wij van BlauwZwartFans zijn van mening dat onderstaande memorabele panna niet mag ontbreken. Bedankt Boli en véél succes gewenst in je nieuwe avontuur!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.