(VIDEO) – Club Brugge komt met preview over Macron-shirt voor volgend seizoen

(VIDEO) - Club Brugge komt met preview over Macron-shirt voor volgend seizoen

02 juni 2017 05:00 - Club Brugge speelt de komende drie jaar in shirts van het Italiaanse sportmerk Macron. Terwijl de grote merken vaak met catalogusshirts op de proppen komen, mogen we ons deze keer verwachten aan een unieke Club Brugge lijn, die in samenspraak met supporters tot stand komt.

Geert De Cang, voorzitter van Blue Army, geeft een woordje uitleg. “Nu kunnen we voor het eerst aangeven welke details wij als fans belangrijk vinden en in wat voor shirt we onze helden op het veld willen zien. Het is een beetje als een ‘Superman-pakje’ voor de Club-speler.”

Ook Birger Vandendriessche, eveneens medewerker van Blue Army, is in blijde verwachting met deze eer. “Als je 5 of 6 jaar bent, is het de ultieme droom om ooit in het shirt van je favoriete club te spelen. Nu 20 jaar later is dit denk ik wel het kortste bij dat je kan komen.” Op woensdag 7 juni worden de shirts officieel voorgesteld.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.